Destinasjonsutvikling

sykling.jpg - Klikk for stort bilde

 

Destinasjonsutvikling eller reisemålsutvikling dreier seg om et systematisk arbeid med å utvikle reiselivsprodukter på en destinasjon / reisemål. Det er en prosess som skjer i samarbeide mellom offentlige aktører og det private næringsliv. I tillegg involveres ofte aktører fra forskjellige sektorer for å belyse ulike aspekter på en destinasjon og å sikre at den beste løsning nås.

Nordland fylkeskommune kan være en samarbeidspartner i denne typen prosesser både for å fremskaffe økonomiske ressurser men også for å bidra med faglig ekspertise og råd i arbeidet. 

horisontal linje - Klikk for stort bilde

Publisert av Trond-Erlend Willassen. Sist endret 14.10.2015 13:32
Flybilde over Bodø
(09.06.2015)

  I Sverige har de testet ut og evaluert utvikling av "Hållbar Destinationsutveckling".

Uten navn.jpg
(13.11.2015)

Søknaden fra Nordland fylkeskommune og ni Europeiske partnere til Interreg Europa på prosjektet "Innovative Destinasjoner" er fortsatt med i kampen om støtte.

Innovative destinasjoner-arbeidsmøte
(08.05.2015)

Nordland fylkeskommune ønsker å samarbeide med regioner i Europa for å utvikle reiseliv- og opplevelsesnæringen i Nordland.

(18.09.2017)

Nordland fylkeskommune er glad for å kunne fortelle at Ann Heidi Hansen og Hanne Lykkja har takket ja til stillingene som henholdsvis prosjektleder og prosjektmedarbeider i pilotprosjektet om besøksforvaltning.

morgendagens_reiseliv.jpg
(08.03.2016)

Lofoten reiselivfagskole gjør seg klar for nytt studieår, med oppstart i august. Ti entusiastiske og fornøyde studenter er nå godt inne i sitt andre semester. 

mona_rost_to.jpg
(11.05.2016)

Fylkesrådet bevilger 965 000 kroner til utvikling av opplevelsesnæring i øykommunen.  

Fant du det du lette etter?